0

Amsterdam – watMooi.nl lanceert de little green dress, een jurk voor elke gelegenheid gemaakt van duurzaam materiaal. De Nederlandse webshop maakte dit in samenwerking met het Arnhemse modelabel Van MARKOVIEC. Hoe ecofabulous!

Wat dit jurkje nou zo groen maakt, is het gebruik van Tencel (eucalyptushout). Het stofje dat door People 4 Eart getest is op duurzaamheid – van het planten van de eucalyptusbomen tot aan de productie – zit zijdezacht. “Ik wilde al lange tijd een mooie jurk laten maken die van begin tot eind duurzaam is,” aldus Joke Bom, de bedenker van de groene jurk. “Met de green little black dress is mijn droom uitgekomen. Een fantastisch design jurkje voor elke gelegenheid. Dankzij People 4 Earth is elk detail gecontroleerd op duurzaamheid en weten we zeker: dit jurkje is echt 100% oké!”

The little green dress

Actrice Victoria Koblenko – die tevens model staat – is er in ieder geval weg van: ““Met dit prachtige jurkje laten watMooi en Van MARKOVIEC zien dat duurzame mode zeker ook fashionable kan zijn. En het mooie is, dat dit jurkje echt bij elk figuur goed staat.”

Je bestelt de jurk hier www.watmooi.nl.

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties