0

Amsterdam – Bloggers zijn natuurlijk ‘je van het’ op dit moment. Ze hebben een eigen stijl en stellen dat graag tentoon op hun website en zijn hierdoor immens populair. River Island wou handig gebruik maken van deze trend door een zogenaamde bloggers collectie.

Maar fashion bloggers schijnen er niet zo blij mee te zijn. Zij willen zich juist onderscheiden van een ander met hun unieke stijl en dan kunnen ze het niet gebruiken dat River Island er een éénheidshap van maakt. Maar of iedereen die unieke stijl waar maakt is maar de vraag, soms zijn bijvoorbeeld ook items die in opvallend veel garderobe’s van bloggers terugkomen…

River Island’s verklaring over hun bloggers collectie: De blogger story collectie staat voor een look die interessant en opwindend is en waarbij niet bang is om geëxperimenteerd te worden. Bloggers zijn de ambassadeurs van streetstyle en dat is belangrijk element geworden in de mode-industrie. Als een merk willen we graag vangen wat echte mensen dragen en wij vinden dat bloggers de stem hebben van ‘echte mensen’.

Wat vind jij van het feit dat River Island een blogger collectie heeft gemaakt?

River Island's Bloggers Story collectie

www.riverisland.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties