0

Amsterdam – De zomer is in zicht dus dat betekent voor de meeste van ons een beetje extra op de lijn letten om straks goed in die bikini te passen. Train jij je suf maar zie je voor jouw gevoel te weinig resultaat? Dan heb je de Celu-Lite Zaggora Flares Workout Pants nog niet geprobeerd.

Doordat je lichaamstemperatuur hoger is terwijl je de Zaggora broek draagt dan een normale sportbroek, kun je tot wel vier keer meer lichaamsgewicht verliezen dan tijdens een normale work-out. Je verliest niet alleen kilo’s, maar je vetpercentage en cellulites nemen ook af!

Om de broek te kunnen maken is twee jaar lang onderzoek gedaan en vonden er regelmatig testen plaats tot het perfecte exemplaar gecreëerd was. Maar liefst 95 procent van de dames zegt dat de broek bij hen werkte en een groot deel werd maar liefst twee maten minder in 14 dagen.

Normaal kosten de Celu-Lite Zaggora Flares Workout Pants 83 euro, maar nu kun je hem via Groupon kopen voor maar 35 euro. Wees er wel snel bij, want vanavond om 00:00 kun je niet meer gebruik maken van deze superdeal!

Klik hier om direct de Zaggora sportbroek te bestellen!

Normaal kost de broek 83 euro en nu maar 34 euro!

www.groupon.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties