0

Amsterdam –  Nu het zonnetje steeds vaker doorkomt en de zomer echt nadert moeten we onze beautyproducten aanpassen en eventueel op sommige plekken aanvullen. Kruidvat helpt ons een handje met nieuwe zomerproducten voor fijne prijsjes!

We tonen onze benen weer in korte broekjes en jurkjes wel met gladde benen natuurlijk. Met de ontharingscrème van het eigen merk is dit klusje zo gepiept. De teennagels nog een lekker  fris kleurtje en je benen zijn zomer proof. Aangezien we onze benen de hele winter hebben verstopt onder dikke spijkerbroeken kan onze huid wel wat bescherming gebruiken. Kruidvat introduceert een heleboel nieuwe zonproducten in verschillende varianten, zoals een spray of zonnecrème voor de gevoelige huid. Allemaal betaalbaar en van goede kwaliteit!

Als je voor de zomer ook wat meer trendy vrolijke kleurtjes aan je make up collectie wilt toevoegen kijk dan ook zeker even bij deze drogist. Op de gehele make up collectie krijg je namelijk tot en met vandaag 50% korting in combinatie met de nieuwe producten een ware topper dus!

www.kruidvat.nl

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties