0

Amsterdam – Geen wortels voor je maar liever een zak chips, chocolade en een broodje kroket? Ja, we weten allemaal dat het niet goed is maar het is zo lekker. Nu hebben we goed nieuws, we hebben tabletten gevonden waarbij je een vette hap kunt eten en toch op hetzelfde gewicht blijft.

Lineatabs zijn tabletten die tijdens een snack of vette maaltijd inneemt. De tabletten zorgen ervoor dat het vet gelijk uit het eten geabsorbeerd wordt. De stof die hiervoor zorgt heet Solusitan. Deze stof is afkomstig uit de voedingsvezels van schaaldieren en daarom ook helemaal natuurlijk. Uit onderzoek van de Universiteit van Geneeskunde in Polen is gebleken dat dit de best werkende stof is om vet gelijk op te nemen.

De tabletten worden dus ook niet gezien als een dieet maar eerder als een lifestyle product. We raden dan ook niet aan om alleen maar vette happen te eten en daarbij elke keer een Lineatab te nemen. Nee, wanneer jij gewoon op gewicht wilt blijven en af een toe een lekkere snack wilt nemen, is het geen probleem.

Lineatabs zijn verpakt in een buisje en daardoor makkelijk mee te nemen. Je lost de tablet gewoon op in een glaasje water en opdrinken maar. In het Lineatabs buisje zitten 20 bruistabletten en kosten € 24,95. 

Wij zijn benieuwd of het echt werkt. Gaan jullie het proberen?

In de Lineatabs zitten 20 bruistabletten voor € 24,95

Handig om mee te nemen in je tas

www.lineatabs.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties