0

Amsterdam – “Wil je een paar overtollige kilo’s kwijt voor de zomer? Eet dan zo min mogelijk koolhydraten.” Dit is wat we de laatste tijd overal om ons heen horen en het zit zo in ons systeem dat we er massaal naar luisteren.

Low-carb diets zijn populair maar nieuw onderzoek wijst uit dat bepaalde koolhydraten juist kunnen helpen om af te vallen.

En dat is erg fijn nieuws. Koolhydraten zijn zo moeilijk om te laten staan… Vers brood, gebakken aardappeltjes en lekkere verse pasta’s mogen allemaal niet meer volgens de low-carb dieeten. Maar dat hoeft niet perse, volgens het boek The Carb Lover’s Diet is het mogelijk om af te vallen zonder dat je koolhydraten hoeft te laten staan. Met het dieet is het zelfs mogelijk om 2,5 kilo af te vallen in de week. Hoe dan? Horen we je denken.

Het antwoord is vrij simpel. Er bestaan goede en slechte koolhydraten. Zolang je de juiste hoeveelheid van de goede koolhydraten tot je neemt, verlies je gewicht. De goede koolhydraten zorgen ervoor dat het vet sneller afbreekt en dat je minder honger hebt.

Wil je nog wat overtollige kilo’s kwijtraken? Eet de aankomende tijd dan vooral bananen, bonen, aardappels en bruine rijst. Het is vooral belangrijk dat je bij je ontbijt veel goede koolhydraten binnenkrijgt. Zo heb je de rest van de dag minder trek. Met het Carb Lover’s Diet val je af zonder honger te lijden. Daarom is het geschikt voor langdurig gewichtsverlies.

Vind jij het dieet het proberen waard?

Dit is hem dan: het nieuwe dieet boek die ons zal helpen lekkere dingen te eten én gewicht te verliezen!

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties