0

DieselAmsterdam – Het Diesel Creative team heeft een onthullende nieuwe collectie ontworpen. De nieuwe lijn heeft 2 persoonlijkheden (day&night) genaamd; FLASH FOR FUN!  De Fall/Winter 2009 collectie bestaat uit ‘Glow in the dark’ denims, t-shirts, underwear en sneakers. Dit zijn volgens Diesel de absolute must- haves voor aankomend mode seizoen. De stukken zijn bewerkt met verborgen graphics, mini spiegels, stiksels en back patches die zichzelf onthullen met black lights.

De lijn is o.a. erg handig voor de workaholics onder ons. Dit zijn de mensen die overdag in hun degelijke, maar toch fashion verantwoorde outfit op kantoor rond lopen en ’s avonds ook nog  een beetje hip op stap willen in het bruisende nachtleven. De desbetreffende workaholic zal geen mogelijkheid hebben om de  outfit vooraf het stappen nog te vernieuwen. Daarom komt Diesel met de oplossing! De FLASH FOR FUN collectie! In deze collectie verwerkt ze namelijk glow in de dark effecten, zo ben jij in het donker het verlichtende middelpunt en zal iedereen denken dat je alle tijd hebt gehad voor deze originele party outfit!
Diesel
DieselEen opvallend item uit de mannenlijn, is een slim fit denim jeans die er gedurende de dag heel normaal en basic uitziet. Maar wanneer de zon ondergaat zal er op de achterzakken een Oosterse draak tot leven komen. Voor de meiden is er een skinny jeans bedrukt met glow in the dark discoballen die zodra het licht uitgaat het effect van mini spiegeltjes weergeven. Op de tank tops en shirts staan pittige teksten die in je in het een donker een uitgesproken look geven.  Kortom een collectie die iedereen zal verassen!
Diesel
Diesel

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties