0

Amsterdam – We horen de laatste tijd wel erg veel van de altijd stylish geklede Amerikaanse rapper en ontwerper. Vorige week lieten we foto’s zien van een topless Kanye in Vogue en zat hij front row bij de fashion weeks. Altijd al een grote fan van de rapper geweest? Je kunt nu zijn ontworpen schoenen dragen!

Kanye West maakte vorig jaar al zijn debuut met zijn eigen kledinglijn en ontwierp deze keer een supermooie stilleto voor de show van Dion Lee tijdens de London Fashion Week.

Een slimme zet van West, want een groot publiek kon de shoes tijdens de show bewonderen en hiermee bereikt hij meteen heel wat modeharten. Vergeleken met zijn eigen modeshow in september in Parijs, waarop hij veel kritiek kreeg waren de mensen deze keer hartstikke gek op de ontworpen schoenen. Eerder ontwierp hij ook schoenen voor Louis Vuitton die erg goed in de smaak vielen bij het modische volk.

Het ziet er naar uit dat Kanye flink wat opgedaan heeft uit de lessen van Guiseppe Zanotti, waar hij damesschoenen leerde ontwerpen. Misschien moet hij zijn gefaalde kledinglijn dan toch maar inruilen voor een eigen schoenenlijn?

Bekijk de foto’s van de dun gehakte schoenen hieronder. Wat vinden jullie van het ontwerp?

De door Kanye West ontworpen schoenen voor Dion Lee

Dit waren de schoenen die Kanye ontwierp voor Louis Vuitton.

www.kanyewest.com

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties