0

Iris van HerpenAmsterdam – Neerlands trots Iris van Herpen gaat als een speer! Zij werd namelijk door het Londense Blow PR uitgenodigd om haar ontwerpen te presenteren tijdens de London Fashion Week! Afgelopen zaterdag 19 september was het dan eindelijk zover! Iris van Herpen toonde op de London Fashion Week in de Royal Festival Hall haar zomercollectie ‘Radiation’ voor het eerst aan een internationaal publiek! Radiation, ofwel straling, vormt de inspiratie voor haar collectie en bestaat uit tien handgemaakte looks.

Dat de show van Iris een succes was, blijkt wel uit het feit dat de inkopers van het bekende luxe warenhuis Harrods na de show riepen dat zij een expositie aan haar wilden wijden! Ook waren belangrijke modeglossies als Vogue, Dazed & Confused en Vanity Fair zeer enthousiast.

“Ik ben er helemaal beduusd van”, zei Van Herpen na afloop. “De leukste reactie was van een journalist die riep dat het de mooiste show was tot nu toe en ze voegde eraan toe dat het waarschijnlijk ook de mooiste show zou blijven van de Londense modeweek!
Iris van Herpen
Iris van HerpenNieuwsgierig naar de gehele collectie? Kijk dan op www.irisvanherpen.com

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties