0

New Look YES YESAmsterdam – Fashionstore New Look komt met een nieuwe brede collectie van jeansmodellen. De lijn die onder de naam Yes Yes gelanceerd wordt, bestaat uit verschillende stijlen en wassingen die verkrijgbaar zijn in de maten 34-54 (Europese dames confectiematen). Of je nu op zoek bent naar een Boot Cut, rock ‘n’ roll Skinny of Low Rise Hipster, met rechte of wijde pijpen, New Look heeft jouw favoriete jeans in huis. Wij zetten ze alvast even voor je op een rijtje:

De Boot Cut Regular Rise jeans is een spijkerbroek die eigenlijk voor iedere fashionable bezigheid perfect is. Zo kun je er eindeloos in shoppen, je favoriete serie kijken rond middernacht, met vriendinnen op stap gaan en geheel in stijl het weekend vieren!

De Skinny Fit is de jeans voor Dirty Dancing, koopjes jagen, zwarte mascara, magische avonden, de lekkerste afhaalrestaurantjes en legendarische karaokenachten.

De Low Rise Boot Cut jeans is de jeans voor dodelijk hoge hakken, zwoele stapavonden, loungen op zondag, een speeddate in de middag en oversized truien.

De Straight Low Rise jeans is de jeans voor felrode lippenstift, je favoriete little black dress, altijd op schoenenjacht zijn, heerlijk lui op de bank hangen en bingoavonden.

De Skinny Flare jeans is de perfecte match voor Saturday Night Fever disco, neonlicht, opvallende accessoires, en middagen in het park.

Hebben wij zojuist in het bovenstaande jouw agenda voor de komende weken besproken? Kijk dan nu op www.newlook.co.uk voor selecteer jouw persoonlijke favouriet!

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties