0

Amsterdam – Na de bekendmaking van de samenwerking tussen Hunkemöller en Sylvie van der Vaart komt deze stap niet heel erg als een verrassing. Hunkemöller gaat namelijk een show neerzetten op de Berlijn Fashion Week.

Natuurlijk gaat Sylvie dan catwalk lopen en dit is de eerste keer voor het model. Lingerie en badmode zullen getoond worden in het Berliner Ensemble in hartje Berlijn. Het thema van de fashionshow is ‘Girls on Film’ wat geïnspireerd is op de twintiger- en vijftiger jaren en dan vooral de movie star diva’s van die tijd natuurlijk. Ook hebben de tachtiger jaren een invloed op de show. Sylvie zal schitteren op de catwalk en enkele stukken presenteren aan het publiek.

“Na 3 succesvolle shows in Amsterdam, vonden we het tijd om onze merk filosofie ook in Duitsland aan het publiek te tonen en het met een spetterende show tot leven te brengen,” verteld Adriana Hoppenbrouwer, hoofd marketing. “We hopen onze gasten te verrassen en ze te kunnen laten zien waar het merk Hunkemöller voor staat. Aan de locatie zal het niet liggen, deze vormt alvast een perfecte match met het thema van onze show. Bovendien zijn wij het eerste merk in de lange geschiedenis van het theater dat deze locatie kiest voor een fashionshow.”

Hier zien we Sylvie shitteren in een ‘behind the scenes’ video voor de swimwear collectie. Zal Sylvie deze creaties gaan showen?

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.hunkemoller.com

(Tekst: Daphne Meulenbroek)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties