0

Amsterdam – Voor het eerst verschijnt Anna Wintour zelf op de cover van een magazine. Miss Wintour is deze maand te zien als covermodel voor het aprilnummer van glossy lifestyle magazine WSJ.

Niemand minder dan Mario Testino schoot het beeld. In het tijdschrift zelf is een interview te lezen met Anna over hoe zij zaken doet, zowel in als buiten modeland en de invloed die zij heeft in de fashion industry. Het feit dat ze voor velen als ijskoninging wordt gezien, maar tegelijkertijd ook als ‘loyaal’ en ‘warm’ door haar vriendenkring. Karl Lagerfeld, Oscar de la Renta, Nicole Kidman en Marc Jacobs behoren tot Anna’s inner circle. Die laatste heeft zijn succes zelfs te danken aan Wintour nadat zij hem in 1997 bij LVHM – het bedrijf dat onder andere Louis Vuitton huisvest – introduceerde.

Anna’s grootste succes is wel Fashion’s Night Out: een shopping-event in New York dat na het eerste succes wereldwijd is gegaan. Tijdens deze avond geven winkels flinke kortingen, drink je gratis champagne, vind je optredens van bekende artiesten en loop je met gemak tegen menig celebrity of bekend modemens aan. Anna riep mensen op om ondanks de crisis toch nog flink te shoppen. Het event is jaarlijks nog altijd een groot succes.

www.online.wsj.com

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties