0

Amsterdam – We kennen Lauren Conrad allemaal als ‘The Hills Girl’ en door haar eerder verschenen boeken. Een tijdje geleden hebben wij jullie op de hoogte gehouden van haar aankomende boek: Lauren Conrad Beauty. En echt waar, na het lange wachten komt hij er toch aan.

Op de cover van haar boek staat LC zelf geposeerd en we kunnen er niets anders van maken dan dat dit een prachtige foto is. Op de cover staat een true beauty. Lauren vertelt: “Ik kan niet wachten jullie te vertellen hoe enthousiast ik over dit boek ben. Het was de moeite en het harde werken echt waard. Het doel van dit boek is dat dit een echte go-to gids is voor alle beauty dingen. Mijn ervaringen en misstappen kon ik in dit boek kwijt. Ik hoop dat het lezen van het boek net zo leuk is als het schrijven er van.”

Verder vind je tips & trics en how-to’s om het lekker thuis allemaal uit te proberen. Wij kunnen niet wachten om deze beauty guide door te bladeren. Vanaf 16 oktober zal het boek met deze prachtige cover op de planken liggen.

De prachtige Lauren Conrad op de cover van haar BEAUTY boek.

www.laurenconrad.com

(Tekst: Daphne Meulenbroek)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties