0

Amsterdam – Gisteravond lieten we jullie al weten op Facebook en Twitter, Lara Stone staat op de 2de Nederlandse Vogue cover! Fiona Hering liet dat gisteravond weten in RTL Boulevard.

Lara Stone staat met een exclusieve shoot en interview in het meinummer van Vogue Nederland. Wij vinden de 2de cover prachtig! En nou zijn wij heel erg benieuwd wat vinden jullie van deze cover? En vinden jullie het leuk dat de Nederlandse Vogue juist Nederlandse modellen vraagt? Het 2de nummer ligt morgen in de winkel, maar hieronder kun je alvast de cover bekijken.

De 2de Nederlandse Vogue cover

De cover is in Londen gefotografeerd door Josh Olins. Schrijfster Jessica Durlacher zocht de 28-jarige op in Londen en trof een opmerkelijk down to earth schoonheid die nuchter naar haar succes kijkt. Een gesprek over werk, liefde en geluk. Over haar fascinerende schoonheid: “Je moet jezelf niet willen definiëren door dit werk. Veel meisjes doen dat. Ik ben op een punt in mijn leven dat ik denk: wat als dit allemaal ophoudt – wat doe ik dan? Over haar relatie met komiek David Walliams, met wie ze bijna twee jaar getrouwd is: “Liefde op het eerste gezicht? Voor hem wel!” Over waarom ze niet meer drinkt: “Op een gegeven moment keek ik in de spiegel en dacht, ‘ik zie er helemaal niet uit! Hoe is dit nou gebeurd?’ Ik drink al drie jaar niet meer.” En over de andere grote liefde in haar leven, hondje Bert, op wie kinderen voorlopig moeten wachten: “Zo leuk als hij, wordt een baby vast nooit.”

Verder in het nummer: Exclusieve interviews met topkunstenaar Marina Abramovic en Lanvin-ontwerper Lucas Ossendrijver. Fiona Hering sprak met fotograaf Bart van Leeuwen over hoe het hem verging na zijn glamourous leven in de 80’s. Model Rianne ten Haken draagt tribal summer style met punkinvloeden in de jungle van Costa Rica, en een serie die losjes is geïnspireerd op de boyish stijl van Lee Miller, met model Iekeliene Stange op Zanzibar. Een ode aan Elsa Schiaparelli, de comeback van de pantalon en alle zomertrends in een front-row report. En verder beauty, kunst en veel cultuur. Ga jij het 2de nummer kopen? Laat het ons weten!

www.vogue.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties