0

Amsterdam – De tweede cover van de Franse Vogue onder leiding van Emmanuelle Alt is uit. Weer heeft Alt gekozen voor een supermodel. Voor de april cover koos ze voor Gisele Bundchen en voor de mei editie voor Kate Moss. Kate poseert uitdagend terwijl ze wordt ‘betast’ door drie mannen.

The cover is vastgelegd door fotograaf Mert Alas en Marcus Piggott in Londen. Opvallend is hoeveel kleding Moss draagt. Vooral voor een mei editie. Meestal op deze lente edities wordt er veel blote huid geshowt, maar niet voor Moss deze keer. Op de cover draagt Kate een jasje van Armani Privé.

De opvolgster van Catherine Roitfeld gaat voorlopig duidelijk voor de ‘veilige route’. Hoewel haar keuze voor Gisele Bundchen wel veilig was, maakte ze wel een kleine blunder. De jurk die Gisele aanhad was namelijk ook al te zien op de Duitse en de Spaanse Vogue. De ontwerpers van het jurkje, Dolce en Gabbana, waren uiteraard helemaal blij. Normaal gesproken siert een outfit namelijk slechts een cover.

We vragen ons af of ze voor volgende edities van het magazine niet voor de bekende supermodellen gaat maar een iets gewaagdere keuze maakt.

www.vogue.co.uk

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties