0

Amsterdam – De Britse Grazia heeft iets teveel gephotoshopt aan de cover van hun Royal Special. Het magazine plaatste een foto van Kate Middleton die op zijn zachtst gezegd nogal een vertekend beeld geeft..

De taille van Kate is nog smaller gemaakt dan hij in werkelijkheid is. Nogal een vreemd idee als je bedenkt dat de Duchess of Cambridge zelf al superslank is, en voor haar bruiloft zelfs nog wat extra kilo’s afviel!

En het bleef niet alleen bij haar taille. Het blad haalde de hele trukendoos uit de kast om de foto te bewerken. Zo werd haar linkarm gekopieerd en gespiegeld zodat het lijkt of Kate haar bruidsboeketje met twee handen vasthoudt. Op de oorspronkelijke foto houdt Kate met één hand de hand van William vast.

Vergelijk het zelf

Grazia zelf zegt niets aan de taille veranderd te hebben: “Grazia neemt het beeld van het vrouwenlichaam erg serieus. Er zijn in de foto van de hertogin geen wijzigingen aangebracht om haar smaller te laten lijken”, aldus een woordvoerder van het blad. De Nederlandse Grazia gebruikte een soortgelijke foto en heeft de taille gelukkig wel in tact gehouden. Kijk en vergelijk!

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties