0

Amsterdam – Nu we midden in het EK zitten, is heel Nederland bezig met alles wat met voetbal te maken heeft. Daar horen natuurlijk ook voetbalvrouwen bij, zij zijn echter de vrouw achter de man die ons naar de finale moet brengen!

Voetbalvrouw Charlotte Sophie Heitinga trouwde in een beeldige Elie Saab met John Heitinga en samen hebben zij dochter Jezebel (3) en zoontje Lennox (11 maanden). Charlotte Sophie ziet er altijd hip uit, net als haar mede-voetbalvrouwen Sylvie van der Vaart en Yolanthe Sneijder-Cabau. Het tijdschrift Fabulous Mama heeft, toepasselijk genoeg, de fabulous mama Charlotte Sophie dan ook als covermodel van het juli nummer van het blad.

Deze editie wordt het ‘papanummer’ genoemd en gaat dus voor een keer in op zaken die voor de vaders van Nederland leuk zijn om te lezen. Een interview met voetbalvrouw Charlotte Sophie sluit hier naadloos op aan, door haar huwelijk met John. In het interview vertelt zij over haar kinderen en het mama-zijn, hoe zij het EK meemaakt en haar voetbal-vriendinnen.

Benieuwd naar het verhaal van de hippe mama Charlotte Sophie? Het blad ligt vanaf nu in de winkel!

Covermodel Charlotte Sophie Heitinga voor Fabulous Mama

www.fabulousmama.nl

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties