0

Amsterdam – Heerlijk dit: Benessere della Felicità van Collistar is een gloednieuwe aromacosmetica reeks voor het lichaam op basis van pure essentiële oliën en Mediterrane extracten.

Er zijn drie producten in deze verwenreeks: een bodyspray, bad- en douchecrème en bodylotion.

En aangezien we dol zijn op de beautyproducten van Collistar, zijn we nu al al fan van deze lekkere spulletjes. Waarom ze extra bijzonder zijn? Alle drie hebben ze een geurenpalet welke je gemoedstoestand beïnvloedt. Instant geluk!

Profumo della Felicità (€41,15) is een bodyspray met een positief effect op de stemming, met haar bloemige noten zoals zoete lotusbloem en pioenroos. Je sprayt de Profumo della Felicità royaal over het lichaam en smeert ‘m daarna in.

Bodyspray

Doccia della Felicità (€17,80) is een product voor onder de douche of in bad waardoor je huidje heerlijk zacht wordt en welke ook een positief effect heeft op je stemming.

Bad- en douchegel

Fluido della Felicità (€31,15) is een bodylotion bomvol aromatische accenten. Hydratatie en een optimistische stemming in één, lekker! Deze lotion bevat onder andere amandelmelk en zonnebloemolie.

Bodylotion

De Benessere Della Felicita lijn is nu verkrijgbaar.

www.collistar.nl

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties