0

ValeriusAmsterdam – Dat Tommy Hilfiger zijn merk vaak laat vertegenwoordigen door muzikale artiesten is bekend. Zo heeft hij o.a. al samengewerkt met wereldsterren als Beyonce en David Bowie. Daarnaast heeft hij ook verschillende tournees van artiesten als Lenny `kravitz en The Rolling Stones gesponsord.

Met enige trots vertellen we jullie dat er nu ook een talent van Nederlandse bodem een samenwerking met het populaire merk is aangegaan! Op afgelopen woensdagavond werd de nieuwe single ‘Whenever’ van de Nederlandse pop/rock band Valerius gepresenteerd! De releaseparty vond plaats in Bitterzoet, een intieme muzieklocatie waar nieuw muzikaal talent de kans krijgen om zichzelf kenbaar te maken. Tijdens dit exclusieve evenement – waar 300 genodigden en 15 prijswinnaars van Ellegirl bij aanwezig waren – hebben de vier leden van de band Valerius, gekleed in Hilfiger Denim- hun nieuwe single gepresenteerd voor een publiek van vertegenwoordigers van de muziek- en mode-industrie. De avond werd gehost door TMF VJ Sascha Visser,  ook was Freddie van de Jeugd van Tegenwoordig aanwezig.

Om de jarenlange connectie tussen Hilfiger Denim en de muziekwereld te vieren, lanceerde Tommy Hilfiger eerder dit jaar de website van Hilfiger Denim, www.hilfigerdenim.com, waar de uitgesproken Hilfiger Denim-mode samenkomt met de sound van bekende muzikanten en nieuw muzikaal talent. Op deze vernieuwde website kun je onder het genot van de muziek die de ontwerpen geïnspireerd heeft, de Hilfiger Denim-stijlen bekijken!

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties