0

PRCAmsterdam -  Op 14 augustus 2008 overleed geheel onverwachts de talentvolle mode ontwerper Percy Irausquin. Maar zijn Collection PRC leeft voort! De collectie is tot nu toe alleen nog maar in geselecteerde winkels te koop geweest. Maar vanaf half september komt daar verandering in, want vanaf dan is deze collectie namelijk ook online beschikbaar. Collection PRC is hiervoor een exclusieve samenwerking aangegaan met webwinkel Dresses Only.

Eigenaresse Miriam Swaans: “Wij houden van jurken die vrouwen zelfverzekerd maken en ze laten stralen. Percy zal om die reden voor ons altijd een icoon blijven. Dat wij zijn nalatenschap in onze winkel mogen tonen, is dan ook een grote eer.”

De webwinkel is in Nederland en België dé webwinkel voor vrouwen die van jurkjes en vrouwelijke mode houden. De fashionista vindt er de laatste trends. De zakenvrouw slaagt er voor de stijlvolle jurk, maar met een paar klikken verder slaag je bijvoorbeeld ook voor een fashionable partydress of hip zomerjurkje. En sluiten natuurlijk ze ieder jaar af met een glamourous feestcollectie. DressesOnly.nl verkoopt naast Collection PRC ook nationale en internationale topmerken zoals DarylvanWouw, Just-B, Modström, S’NOB, SuperTrash en MbyM.
Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op www.dressesonly.nl.

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties