0

Frans Molenaar C&AAmsterdam – Een verassende samenwerking is geboren! Frans Molenaar en C&A slaan namelijk de handen ineen en gaan voor de komende jaren samenwerken. Dit maakten Pals Brust, directeur C&A Nederland, en Frans Molenaar bekend tijdens de couturemodeshow van Frans Molenaar in het Amstel Hotel.

De samenwerking houdt in dat Frans Molenaar meerdere keren per jaar een exclusieve damescollectie voor C&A ontwerpt. De eerste collectie ‘Frans Molenaar at C&A’ bestaat uit mantels, blazers, blouses, rokken, pantalons en accessoires zoals shawls, tassen en handschoenen. Frans Molenaar verteld dat hij altijd al de wens heeft gehad een prêt-à-porter-collectie te maken en zocht contact met C&A. “Ik ben een groot bewonderaar van C&A. Het is een echt Nederlands familiebedrijf met kwalitatief hoogwaardige kleding tegen zeer scherpe prijzen.

Het vakmanschap en de winkels van C&A vormen samen met mijn couture een prachtige combinatie. Ik ben trots dat C&A mijn collectie uitbrengt”, aldus Frans Molenaar. Naast de collectie ‘Frans Molenaar at C&A’ heeft Frans Molenaar binnen de collectie van C&A verschillende artikelen uitgezocht die volgens hem fashionverantwoord zijn. Deze mode is niet door Frans Molenaar ontworpen, maar wel speciaal door hem geselecteerd en heet daarom ‘Selected by Frans Molenaar’. De muze van Frans Molenaar, Irene van de Laar, zal het gezicht vormen van de Frans Molenaar-collectie bij C&A. Naast dat zij samen met Frans vanaf 8 oktober groot in de etalages van de geselecteerde filialen van C&A is te zien, zal zij ook een deel van de collectie tonen in de televisiecommercial, die ook vanaf deze datum wordt uitgezonden. Zou het C&A dan nu toch gaan lukken om een hipper imago te creeeren? Wij zijn in ieder geval heel benieuwd en houden C&A in de gaten!

De exclusieve kledinglijn hangt vanaf 8 oktober in 27 geselecteerde C&A-filialen en is te vinden in de C&A-shop op Wehkamp.nl.

Nieuwsgierig? Kijk dan voor mee informatie op www.c-en-a.nl

(Juliet Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties