0

Amsterdam – De beauty trend om jonge kinderen te behandelen alsof ze al tieners zijn, lijkt maar niet op te houden. De nieuwste controverse op dit gebied gaat over de opening van een schoonheidssalon in Essex die schoonheids- en gezichtsbehandelingen biedt voor jonge meisjes vanaf 1 jaar.

De salon is speciaal bedoeld voor kinderen onder de 13 jaar en opent haar deuren in een tijd waarin al veel aandacht en zorg is voor de groeiende sexy behandeling van jonge kinderen.

Kinderrechten organisaties willen nu dat de onschuld van kinderen beter wordt beschermd, wat betekent dat de controle op hun toegang tot ongepaste kleding en popmuziek/ muziekvideo’s streng wordt gecontroleerd. Volgens deze organisaties zouden jonge kinderen al snel een complex kunnen krijgen over hun uiterlijk wanneer zij op zo’n jonge leeftijd worden geconfronteerd met bezoekjes aan de schoonheidssalon.

Wij zij het hier wel een beetje mee eens. Laat die kinderen toch lekker kind blijven. Wat vind jij van deze nieuwe hype en de kindersalon?

De salon is schattig en roze, maar wij vinden dat dit beeld niet echt klopt.

Dit kleine meisje krijgt dus nu al een schoonheidsbehandeling.

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties