0

Amsterdam – In Amerika is het natuurlijk heel normaal om iemand aan te klagen. Dat moet ook supermodel Carolina Louisa Forsling hebben gedacht, toen zij zag dat cosmeticamerk Estée Lauder haar foto ongevraagd in een campagne had geplaatst.

Het merk gebruikte haar foto om het product Plantscription te promoten, een anti-verouderingscrème voor vrouwen tussen de 45 en 60 jaar oud. Forsling is zelf pas 35 jaar oud en maakte de foto’s een aantal jaar geleden als testshots voor Estée Lauder. Ze claimt zelf geen idee te hebben dat een van die foto’s gebruikt zou worden als de ‘before’ foto van de campagne. Daarnaast claimt zij dat het merk haar foto extra heeft gephotoshopt, waardoor ze veel ouder lijkt dan ze daadwerkelijk is.

Estée Lauder heeft nog niet op de geruchten gereageerd. Boze tongen beweren dat dergelijke foto’s voor modellen die al ver over de 30 zijn een grote schade kunnen toebrengen aan hun carrière. Forslin, die bekend is van campagnes van Michael Kors, Tod’s en J.Crew, klaagt het merk nu aan voor zo’n 2 miljoen dollar om de schade te beperken.

Auch, dat is niet niks…Wij houden je op de hoogte van ontwikkelingen.

Tja... Leuk is het niet als de wereld inderdaad denkt dat je er zo uitziet op je 32ste!

Het model (2e van links) ziet er op deze onlangs genomen foto toch echt een stuk jonger uit.

(www.huffingtonpost.com)

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties