0

Amsterdam – Klinken de woorden ‘personal fitting’ en Levi’s jou als muziek in de oren? Ja? Dan hebben wij mooi nieuws voor jou. Door mee te doen aan deze wedstrijd kan jij namelijk een personal fitting winnen voor jou én een vriendin.

Het enige wat je hoeft te doen is de Levi’s facebook pagina te ‘liken’ en hieronder een reactie te plaatsen! De twee winnaressen mogen ieder een vriendin mee nemen en op 21 september van 6 tot 9 een personal fitting meemaken en een broek uit kiezen!

Amerikaanse jeansmerk Levi’s opent een tijdelijke winkel die zich volledig richt op alle fashionista’s. In deze winkel kan iedereen zich in een relaxte omgeving, met behulp van professioneel en toegewijd personeel opgemeten worden. Om zodoende de juiste jeans met de perfect pasvorm te vinden.

De winkel zal in het teken staan van de Levi’s Curve ID, het innovatieve concept gebaseerd op pasvorm in plaats van maat dat Levi’s vorig jaar wereldwijd succesvol introduceerde.

Met behulp van de Curve ID eindigt de frustratie waar bijna iedereen mee te maken heeft: het vinden van een goed passend paar jeans. Zo heeft Levi’s 60.000 vrouwen met 3D body scans onderzocht en geanalyseerd om de maatvoering opnieuw uit te vinden. De Curve ID heeft drie verschillende fits, Slight, Demi en Bold, die zijn gebaseerd op het lichaamstype van iedere vrouw. Daarnaast komen de jeans in allerlei verschillende wassingen/kleuren en breedtes waaronder skinny, bootcut en straight.

Het motto ‘Mirror Mirror, what’s my Curve ID?’ past volledig bij de store door middel van de ontspannen sfeer. De tijdelijke winkel is onderdeel van de wereldwijde ‘Jeans for Us’ (dames-)campagne van Levi’s en functioneert tevens als voorproefje op de twee verdiepingen tellende denim-store die het Amerikaanse merk in dit najaar in de Kalverstraat zal openen.

De pop-up store zal vanaf 19 september zijn deuren openen en op 2 oktober haar deuren sluiten. De winkel is gevestigd op de Kalverstraat 101 in Amsterdam en is 7 dagen per week geopend.

Ben je trouwens benieuwd welke curve jij hebt? Doe dan hier de Levi’s ‘Jeans for Us’ quiz!

Welke curve heb jij?

Ga jij meedoen?

www.facebook.com/levis

(Charisse Stoffels)

Het Amerikaanse jeansmerk Levi’s® opent op maandag 19 september aanstaande een tijdelijke winkel die volledig gericht is op vrouwen. In de winkel aan de Amsterdamse Kalverstraat nr. 101 kunnen vrouwen in een relaxte omgeving, met behulp van professioneel en toegewijd personeel gemeten worden om de jeans met de perfecte pasvorm vinden.

Centraal in de pop-up store staat Levi’s® Curve ID™, het innovatieve denimconcept gebaseerd op pasvorm in plaats van maat dat Levi’s® vorig jaar wereldwijd succesvol introduceerde. Curve ID™ is het antwoord op de frustratie waar bijna alle vrouwen mee te maken hebben om goed passende jeans te vinden. Na 60.000 vrouwen met 3d body scans te hebben onderzocht en geanalyseerd vond Levi’s de maatvoering van jeans opnieuw uit. Curve ID™ heeft drie verschillende fits, Slight, Demi en Bold, die gebaseerd zijn op het lichaamstype van een vrouw. Daarnaast komt Levi’s® Curve ID™ in een groot aantal verschillende wassingen (kleuren) en breedtes (skinny, bootcut, straight).

Onder het motto ‘Mirror Mirror, what’s my Curve ID™?’ is de store volledig gericht op service in een ontspannen sfeer, met als doel dat vrouwen hun perfecte jeans fit vinden. De tijdelijke winkel is onderdeel van de wereldwijde ‘Jeans for Us’ (dames-)campagne van Levi’s® die momenteel in Nederland te zien is en fungeert tevens als een voorproefje op de twee verdiepingen tellende denim-store die het Amerikaanse merk later dit najaar in de Kalverstraat zal openen.

De pop-up store zal vanaf 19 september twee weken geopend zijn en sluit op 2 oktober haar deuren. De winkel is gevestigd op de Kalverstraat 101 in Amsterdam en is 7 dagen per week geopend.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties