0

Amsterdam – Het schoenenmerk Palladium ken je vast en zeker wel van vroeger. Het merk – ontstaan in 1947 – is weer helemaal terug met een aantal fijne modelletjes perfect voor het aankomende festivalseizoen. En jij kunt een gratis paar winnen!

Palladium ontwerpt de ultieme festivalschoen: de Palladium LITE boot, en dat viert het merk uiteraard met een feestje. En jij mag hierbij zijn. Het enige wat je moet doen is I Love Fashion News.com én Palladium liken op Facebook. Op de fanpage van I Love Fashion News.com upload je vervolgens je ultieme festivaloutfit. Let op: ZONDER schoenen, want hoe zou je outfit eruit zien in combi met die Palladium boot?

Tijdens de borrel in SEVENTYFIVE – iedereen is welkom!! – op 16 juni wordt de mooiste outfit onthuld en wint diegene een te gek festival pakketborrel. Daar komt nog bij dat je zelf een paar Palladiums mag uitkiezen om je festivaloutfit af te maken. Leuk feitje: de Amerikaanse actrice Odette Annable is te zien in de campagne.

Win een paar Palladiums

Nog even alles op een rij:
- Like I Love Fashion News.com en Palladium op Facebook
- Post je festival look zonder schoenen op de fanpage van I Love Fashion News.com
- De leukste/hipste/summer en Palladium proof outfit wint een complete Festival pack die uit wordt gereikt tijdens de SEVENTYFIVE borrel op 16 juni 2011 van 17.00 uur – 20.00 uur, Haarlemmerdijk 55 C

www.palladiumboots.nl/explorations

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties