0

Amsterdam – Wie wil er nou niet even lekker tussenuit? En wat is nou fijner dan vertroeteld worden in een fijn hotel terwijl je kunt genieten van de heerlijkste fairtrade producten? Goed nieuws, want op fairbezig.nl kan iedereen alleen nog vandaag en morgen zoeken naar het eerlijkste goud van Nederland; een 200 gram zware, 18-karaats fairtrade Gouden Banaan.

Middels een live speurtocht naar de Gouden Banaan maakt heel Nederland kans op dit fairtrade-sieraad. De speurtocht is een initiatief van fairbezig.nl, dat als doel heeft meer mensen vaker fairtrade-producten te laten kopen. De banaan is de afgelopen weken met een webcam van Colombia naar Nederland gereisd en is inmiddels aangekomen in Nederland.

Vind de gouden banaan! Wij zijn al druk aan het zoeken geslagen!

Op de website fairbezig.nl vind je tips over de huidige verblijfplaats van de Gouden Banaan. Door de banaan te volgen maken actieve ‘goudzoekers’ kans op bijzondere prijzen: een nacht in een fairtrade hotelkamer, een fairtrade diner of een fairtrade productpakket. En dus zelfs kans op een 18-karaats, fairtrade gouden banaan. Hoe leuk toch! Snel meedoen dus, want alleen vandaag en morgen kun je nog kans maken op de geweldige prijzen!

Super leuke actie, wie wilt nou geen gouden banaan vinden?

Kijk hier voor meer informatie!

www.fairbezig.nl

(Tekst: Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties