0

Amsterdam – Alexa Chung, Marloes Horst, Anja Rubik, Petra Nemcova zijn namen van topmodellen die een contract hebben bij Next Model managment. Misschien ben jij wel de volgende die aan dit lijstje kan worden toegevoegd.. O’Neil Superkini, de nieuwste bikini van het merk, heeft papieren getekend voor een samenwerking met dit felbegeerde modellenbureau.

Wanneer je een foto upload op facebook waarop je in bikini een charmante jump maakt heb je kans om het nieuwe model te worden voor de campagne van de nieuwe bikini van O’Neil. Daarnaast win je een contract bij het modellenbureau Next Models. De twaalf finalisten vliegen in juni naar Ibiza om daar de One Way Runeway te lopen. Onder toezicht van bekende topmodellen als Elyse Taylor en bekende stylisten en moderedacteuren wordt de winnares bekend gemaakt die deze topprijs in de wacht kan slepen!

Tot en met 15 mei heb kun je nog foto’s uploaden op facebook. Dus waag je aan een indrukwekkende pose, dwing je vrienden om op je te stemmen en wie weet zit jij in juni wel in het vliegtuig naar Ibiza! Wij zijn erg benieuwd.

www.facebook.com/nextmodelmanagement

(Manouk de Boer)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties