0

Amsterdam – Als vrouwen houden wij natuurlijk van schoenen, schoenen en nog eens schoenen. Een eigen schoen ontwerpen is voor velen dan ook een ware droom! Die droom kun je nu in vervulling laten gaan!

Schoenenmerk Shick* organiseert namelijk in samenwerking met CosmoGIRL! een ontwerpwedstrijd voor het goede doel Plan. Alle fashionable meiden worden opgeroepen om een partypump te ontwerpen.

Van elk paar verkochte pumps doneert Shick* €2,- aan het goede doel. Plan zet zich in voor gelijke rechten voor meisjes van over de hele wereld. Alle kinderen moeten zich even veel kunnen ontwikkelen, daarom moeten meisjes dezelfde kansen krijgen als jongens.

Ben jij wel zo creatief dat je je eigen pump kunt ontwerpen? Grijp dan je kans en stuur je ultieme design voor de party pump in en wie weet loopt iedereen straks weg met jouw design. Het meest creatieve design dat het best bij Shick* past, is de winnaar. De winnares krijgt een kast vol met schoenen en ze mag tien exemplaren van haar eigen design weggeven aan haar vriendinnen.

Ga jij meedoen?

Het winnende design schaf je aan in alle schoenenwinkels waar Shick* schoenen te koop zijn. Ook leuk: je krijgt een miniabonnement op de CosmoGirl! bij aanschaf van het winnende ontwerp. Doen dus!

(www.shick-shoes.com)

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties