0

NEW CONTEST Go Cosmo! Amsterdam – Wil jij al je hele leven op de cover van een blad staan? Dan is dit jou kans. Doe mee met de allereerste CosmoGirl! modellenwedstrijd!

De winnares wordt niet alleen gefotografeerd voor een fashionshoot in de CosmoGIRL!, maar krijgt ook een conract bij de modellenbueau Future Faces en een midweek model training in Mallorca (inclusief vlucht, verblijf in villa, catwalk coach, sport advies, stylingles, workshops en een fotoshoot om portfolio mee op te bouwen).

Niet alleen de winnares krijgt een prijs, maar ook de finalist die als tweede eindigt krijgt een pagina in de CosmoGIRL!  

Zo doe je mee:
• Stuur twee duidelijke kleurenfoto’s: eentje close van je gezicht en eentje waar je van top tot teen op staat. Zorg ervoor dat je er zo naturel mogelijk op staat.
• Geef een korte beschrijving van jezelf met daarin: je lengte, kledingmaat, haarkleur, oogkleur, schoenmaat, opleiding en je hobby’s.
• Vergeet niet je adres, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden.

Stuur je duidelijke foto’s en persoonlijke gegevens naar [email protected]. Meer info? www.futurefacesmodels.com

Let op: als je bent geselecteerd, neemt het modellenbureau Future Faces zelf contact met je op. Als je niets hoort, dan ben je helaas niet uitgenodigd voor de castingdag.

Meld je voor 10 mei aan, anders ben je te laat voor deze kans van je leven!

(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties