0

Amsterdam – Van tien tot twaalf juni vindt Strike a Pose plaats in Maasmechelen Village. Maasmechelen Village is voor de derde keer op een rij partner van FASHIONCLASH Maastricht.

FASHIONCLASH 2011 geeft dit jaar weer de kans aan jonge ontwerpers om hun creaties aan de buitenwereld te tonen. Ook Team Peter Stigter is weer een partner. In samenwerking met het team organiseert FASHIONCLASS een fotowedstrijd op het fashion event.

Waarom Maasmechelen Village koos om voor de derde keer op rij een samenwerking aan te gaan met FASHIONCLASH? Ze wilden laten zien dat er in Maastricht ruimte is voor een dergelijk internationaal event en ze willen jonge designers kansen bieden.

Vraag je je af wat de fotowedstrijd precies inhoud? ‘Strike a Pose’ by Team Peter Stigter & Maasmechelen Village geeft bezoekers van FASHIONCLASH de kans om zich te laten fotograferen door de fotograaf en zijn team. Aan het eind van de ‘modedriedaagse’, kiest Team Peter Stigter een winnaar. De winnaar krijgt een blow-up van haar foto en een waardecheque van Maasmechelen Village ter waarde van €500,-.

Zeker de moeite waard om mee te doen dus!

www.fashionclash.nl

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties