0

Samsung Elite Model LookAmsterdam – ILFN waande zich dit keer geheel in cocktail naar de Elite model look 2009. Op onze killerheels beklommen we de brug van het Amsterdamse Muziek- theater aan het IJ. Wat een locatie!

Met de lekkerste vodka cocktail begonnen we de avond. Winston Gerstanowitch en Nynke van Eck  (elite model) presenteerde deze avond 21 modellen waarvan er eerst tien finalisten werden gekozen en vervolgens waren er nog 2 rondes en werd de winnaar gekozen!

Met graffity spuiters en een opkomend pianowonder begon de show. Na 4 rondes gelopen te hebben in onder anderen Armani, LaDress en Mada van Gaans werden we in spanning gehouden door een aantal lenige breakdancers. Eindelijk was het zo ver, het meisje dat een contract bij Elite zou ontvangen, een trip naar de internationale finale in China en een mobieltje van de hoofdsponsor Samsung.

De lichtspot sprong van meisje naar meisje en stopte bij….May Groos! De 15 jarige meid uit Noord Brabant wist niet waar ze kijken moest, wat een jong en trots meisje stond er midden in de spotlights niet wetende wat haar allemaal is overkomen en wat er allemaal komen gaat! Met een spetterend vuurwerkfestijn werd er meer dan spectaculair afgesloten.Elite Model Look Winnares(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties