0

Change YOUR WORLDAmsterdam – De wereld is continu in beweging en dat biedt kansen. De oprichters van Change YOUR WORLD vinden dit ook en dagen je uit om een verschil te maken. Tijdens  het weekend van 26 en 27 september kan jij alleen of met je eigen groep aan deze verandering werken.

Onder begeleiding van verschillende BN’ers en professionals ga je jouw verandering omzetten in een movement. Victoria Koblenko, Karin Swerink en Nicolette Kluyver zijn een slechts een paar voorbeelden van deze juryleden.  De persoon of groep met het meest relevante of originele idee verdient € 10.000 en de begeleiding van een professionele coach om hun droom waar te maken.Inschrijven kan tot en met 21 september.

Op 26 september gaat Change YOUR WORLD van start in een oude leegstaande Machinefabriek in Rotterdam Zuid. Tijdens deze dag zullen 300 jongeren tegen elkaar strijden. Uiteindelijk gaan er vijf deelnemers door naar de finale die op 27 september plaatsvindt. Een spannende game zal bepalen wie met de hoofdprijs naar huis gaat. Kijk voor meer informatie op www. your09.nl/change/

(Fleur Le Guen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties