0

Amsterdam – Wil jij een heel jaar lang gratis make-up winnen van TEEEZ Trendy Cosmetics EN wil jij je kerstcadeautjes dit jaar in het betoverende Londen shoppen? Grijp dan nu je kans!!

Vanaf vandaag kun jij meedoen aan onze Glamlook Contest! Dus ren naar je badkamer en ga helemaal los met al jouw make-upjes, krulspelden, stijltang, föhn en ander beauty gereedschap en creëer de ultieme Glamlook. Upload je foto op de contest pagina en zorg dat jij het meisje bent met de meeste stemmen. Want… de meeste stemmen gelden!

TEEEZ
Het meisje met de meeste stemmen wint een jaar lang gratis make-up van het fashionable make-up merk TEEEZ Trendy Cosmetics! Daarnaast wint zij een make-up workshop voor haar en 5 vriendinnen! TEEEZ staat voor affordable luxury make-up voor alle beautylovers, zij spelen namelijk in op de laatste catwalk trends en brengen de nieuwste kleuren en producten elke 3 maanden in de winkel! Zo heb je altijd de hipste kleuren op je nagels, ogen en lippen. Kan jij nog een lesje visagie voor je ogen gebruiken? Klik dan hier voor de tips & tricks van Teeez.

GASAMEN.NL
De winnares wint via GaSamen.nl kerstshoppen in de shopstad van Europa: LONDEN BABY! Deze citytrip is voor 2 personen, dus als jij wint kan jij samen met jouw BFF naar de dubbeldekers, de Big Ben en alle heerlijke winkels in Londen.Gasamen.nl is een inspirerend internetmagazine over citytrips naar bijzondere bestemmingen, maar natuurlijk ook naar onze favorieten als Parijs, New York en Stockholm.

STEMMERS
What’s in it for them? Om al jouw vriendinnen, familie, klasgenoten, collega’s, buurtbewoners en alle andere mensen die je kent over te halen om te stemmen verloten wij onder de stemmers een tandenbleekbehandeling van WIT t.w.v. 495,-! Bij WIT heb je met de Bright Smile methode binnen een uurtje al een stralen wit gebit, echt ideaal!

KLIK HIER OM MEE TE DOEN OF TE STEMMEN!

Apple is op geen enkele wijze verbonden of gelieerd aan onze sms & win acties en sponsort deze acties niet.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties