0

Amsterdam – Showbizzland was gister in rep en roer. Nikkie Plessen liet namelijk via haar Twitter weten dat ze een speciale ontmoeting met één van haar stijliconen had. Foto’s wijzen er alleen op dat het om een fake ontmoeting gaat.

Nikkie plaatste het volgende op haar Twitter:“Straks meeting met international beroemdheid! Ik kan wel stoer doen maar ben ontzettend zenuwachtig…!” Dit nieuws wees er al op dat het om Victoria Beckham zou gaan, maar we moesten nog even afwachten tot het echt besvestigd werd. Twee uur later kwam de volgende post met een Twitpic erbij en we hadden allemaal gelijk.

Alleen blijkt de Victoria die op de foto staat nep te zijn. Ze droeg een mouwloos jurkje en daardoor waren haar armen duidelijk te zien. Nergens was een tatoeage te bekennen, terwijl ze die toch echt heeft. Ook had paparazzi de Beckhams gespot in Disney World Californië. Het management van Nikkie was niet aanwezig voor commentaar en zelf heeft ze niks meer op Twitter gepost.

Op de foto is een grote doos te zien van het beautymerk Vogue waar Nikkie het nieuwe gezicht van is. Wij vermoeden dat het om een stunt gaat voor het merk Vogue. We houden de Twitter van Nikkie in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen en houden je natuurlijk op de hoogte!

Bekijk hieronder de foto waar Nikkie samen met de fake Victoria op staat.

Meeting @AmstelHotel met mijn ultieme stijlicoon..snappen jullie nu waarom ik zo zenuwachtig ben?!

www.twitter.com/nikkieplessen1

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties