0

Amsterdam – Tom Bachik is de eerste make-up artiest die een manicure contract afsloot met Chanel. Tom deed een aantal opvallende uitspraken.

Zo is hij op een aparte manier in het vak gerold. Tom besloot een opleiding tot manicure te volgen omdat zijn vrouw zwanger was en hij bij zijn vorige baan niet goed betaald kreeg. Toen hij hoorde dat je als manicure man veel geld kunt verdienen stond zijn besluit vast.

Bachik won aan het begin van zijn carrière een nail art wedstrijd. Hij bouwde een klantenkring op inclusief veel celebs. Vervolgens kwam Chanel op zijn pad. Hij is de eerste nagelartiest die van Chanel een contract aangeboden kreeg.

Wat Tom zo leuk vindt aan zijn baan bij Chanel, is het feit dat hij trends start in plaats van volgt. Hij verzorgt de nagels van veel A-list sterren en hij zorgt voor verzorgde nagels op red carpet events. Bachik onthult dat de kleuren voor de herfst koper, legergroen en metallic kleuren zijn. Ook geeft hij aan dat nails kort en rond moeten zijn.

De favoriete kleuren onder celebrities zijn een beige tint van Chanel, zachtroze van Chanel en een felle gele kleur van Chanel. Tom’s favoriete kleuren zijn fuchsia en babyblauw, beiden van Chanel.

Wat is jouw favoriete kleur nagellak van het moment?

Mister manicure himself! Wij zouden ook zo'n lach hebben als we elke dag met Chanel aan de slag konden!

De favo Chanel kleuren van veel celebs!

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties