0

Amsterdam – De nieuwe beautycollectie van Tom Ford is in één woord te omschrijven als ambitieus. De lijn bevat make-up met leuke kleurtjes die tegelijkertijd verzorgend zijn voor de huid. Het was altijd al een droom van de designer om een make-uplijn uit te brengen met veel kleur en binnenkort is het zover.

De ontwerper laat weten dat er veel producten op de markt worden gebracht die helemaal niet helpen of die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Ook vertelde Ford dat hij al langer nadacht over een make-up lijn met veel kleur.

Tom hield altijd al van beautyproducten en make-up. Als kind besloot hij komkommerschijfjes op zijn ogen te leggen zodat hij de volgende dag niet zulke wallen had. Opzich niks mis mee zou je zeggen, maar wel als de schijfjes ervoor zorgen dat je op de eerste hulp van het ziekenhuis belandt… Tom bleek allergisch te zijn voor komkommer op zijn ogen. Hij is niet allergisch wanneer hij de groente eet. Raar!

Verder geeft Tom nog wat praktische tips om je gezicht het beste uit te laten komen. Zo is de volle wenkbrauw dé oplossing voor een jeugdige uitstraling. Ook om een hoog voorhoofd optisch kleiner te laten lijken, zijn volle wenkbrauwen een must. Terwijl een hoekige wenkbrauw een rond gezicht juist flatteert. Zo geef je meer vorm aan je gezicht.

Binnenkort zal mister Ford zijn make-up collectie te koop zijn, maar we kunnen je wel alvast een sneak peak geven van de campagne met minder minder dan Lara Stone. Wordt vervolgd natuurlijk!

Dit is een van de eerste campagnebeelden voor de lijn die naar buiten is gebracht. Lara is weer prachtig als altijd!

De Tom Ford make-up ziet er heel mooi en strak uit. Wij zijn heel benieuwd!

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties