0

Amsterdam – Mocht je haar niet kennen, Phoebe Philo is de grote dame achter het geweldige label Celine. Ze wordt door modekenners vaak aangedragen als de bedenker van minimalistische mode en zorgde er in haar eentje voor dat Celine een van de meest gewilde labels is geworden onder fashionista’s.

Interviews geeft ze zelden en daarom is het zo leuk dat ze onlangs aan Vogue wat bekentenissen deed over haar label. Hierin gaf Phoebe toe dat het nooit de bedoeling was om van Celine zo’n groot merk te maken: “Toen ik werd benaderd om voor Celine te werken, had ik nooit echt veel aan het merk gedacht. Maar toen ik me er eenmaal in ging verdiepen werd ik verliefd op het idee dat je met een aantal topstukken die tijdloos zijn, een hele innoverende garderobe in elkaar kunt zetten.”, aldus Philo.

Phoebe is niet weg van een beetje controverse hier en daar. Zo nam ze ooit ontslag als de creative director van Chloe om meer tijd met haar pasgeboren baby te kunnen doorbrengen. Hoe lief is dat? In het interview met Vogue geeft Phoeboe ook toe dat ze nu veel beter een balans heeft kunnen vinden tussen haar werk en haar privé leven. Een vrouw om van te houden als je het ons vraagt.

De Celine tas die bij iedere fashionista op de wishlist staat.

Miss Philo zelf.

Wat vind jij van Philo en van haar label Celine? Laat het ons weten!

www.celine.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties