0

Amsterdam – Je vindt haar geweldig of je kunt haar niet uitstaan, maar Olivia Palermo heeft wel een smaak waar je u tegen zegt. We zagen de The City-ster veranderen in een stylist, veranderen in een model en weer veranderen in een groot stijlicoon die geen enkele fashionshow mist. Maar terwijl ze bij elke catwalkshow wordt gespot, is ze minder enthousiast over awards shows.

Op de vraag welke show ze het mooist vindt tijdens show New York Fashion Week wil ze pas zeggen als het evenement voorbij is, maar Olivia is wel onder de indruk van Tibi en Peter Som is altijd haar favoriet. Ook vindt ze Mischa, die voor het nieuwe label Noonoo ontwerpt, fantastisch. Olivia is een groot fan van Britse fashion.

Olivia over de Oscars en Grammy’s: “Ik weet niet of Britse designers gedragen zullen worden bij deze evenementen. Ik houd me er zelf niet zo mee bezig. Het gaat bij mij meer om een echt meisje, die helemaal into fashion is, in plaats van een celebrity. Ik houd meer van mensen met een eigen persoonlijke stijl.”

Olivia vindt de fashionista’s die ze bij fashionweeks of op straat tegenkomt veel cooler dan een celebrity die gestijld is door iemand anders. Maar de stijlicoon weet zeker dat er heel wat moois voorbij zal komen tijdens de awardshows.

www.oliviapalermo.com

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties