0

Amsterdam – Er zijn veel trouwerijen in modeland, maar de scheidingen liegen er ook niet om de laatste weken. Model Cara Delevingne en de zoon van Rolling Stone Ronnie Wood – Tyrone – zijn uit elkaar. Cara is pas achttien jaar maar ze is nu al een echte hartenbreekster.

Aan de Dailymail liet Cara wetendat ze nooit afhankelijk wil zijn van een man. “Ik heb nooit het vriendinnetje van een rijke man willen zijn. Dat was ik van Tyrone. Tyrone is lief en grappig maar ik wil onafhankelijk zijn.”, aldus het jonge model. Ook laat ze weten dat het niet zijn fout was. Een duidelijk geval van ‘het ligt niet aan jou, maar aan mij’. We kunnen ons voorstellen dat Tyrone hier niet al te blij mee was. Toch zegt Cara dat ze nog steeds goed met elkaar om gaan.

De ooit nog gelukkige Cara & Tyrone

Het model zal na de break-up niet stil zitten, ze is gevraagd om Victoria te spelen in de nieuwe Spice Girls musical ‘Viva Forever’. Cara bedankte echter vriendelijk. Als reden hiervoor gaf ze aan dat het een career killer zou zijn en dat ze nooit fan is geweest van Victoria. Tuurlijk hield ze van de Spice Girls, maar haar favorieten waren Geri en Emma. Het model laat weten dat ze het een belediging vindt dat ze met Posh Spice’ wordt vergeleken. “They said I looked like her and I said ‘that’s not cool, that’s really mean.’’ Wat zou Victoria hiervan vinden?

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties