0

Amsterdam – Dat zelfs topmodellen hun controle weleens kunnen verliezen bewijst Kate Moss. Alhoewel, als we de beweringen van haar goede vriend en schoenontwerper Manolo Blahnik mogen geloven.

De beste man ontwierp de trouwschoenen van Kate, maar dat ging niet zonder slag of stoten. In een recent interview laat Manolo weten dat hij te maken had met de ‘bridezilla’ eisen van Kate. Zo moest hij een nacht voor de bruiloft de schoen compleet veranderen.

“Uiteindelijk moest de schoen wel vijf keer veranderd worden,” vertelt Manolo.”De schoenen arriveerden een dag voor de bruiloft en Kate vond dat er teveel juwelen op de hak zaten, dat zou een probleem worden met haar lange sleep. Dus hebben een aantal vrouwen de hele nacht gewerkt om de schoen te veranderen.”

Klinkt allemaal heel erg, maar wel laat Manolo weten dat hij Kate al kent sinds ze een klein meisje is en dat hij dol op haar is. Voor de bruiloft maakte de schoenengod speciaal een versie van zijn Godichefac sandalen met kristallen en blauwe zolen.

De Godichefac sandaal die Manolo maakte voor Kate

De schoenen aan de voeten van Kate

Wat vind jij van de bekentenissen van Manolo Blahnik?

www.manoloblahnik.com

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties