0

Amsterdam – Ze heeft in meer dan honderd bladen gestaan en alles wat ze draagt verandert in goud, met resultaat dat het de volgende dag door iedere vrouw word gekocht. Sommigen noemen het Het Kate Effect.

Maar het ziet er nu naar uit dat de fashion critics uit New York daar een andere kijk op hebben.

Gregg Andrews, fashion director bij Nordstrom (een van de grootste warenhuizen in Amerika) haalde zijn neus op voor de prinses: “Ze is stylish maar geen trendsetter. Ze is een trendvolger. Als je Kate uit de Royal Family haalt en tussen de straten van New York plant zou je nog geen twee keer naar haar omkijken. Ze is een mooie vrouw maar ze verdwijnt op de achtergrond.”

En het bleef niet bij Gregg, de meeste mensen in de modewereld die aanwezig zijn in New York voor Fashion Week haalden uit naar het Engelse ‘stijlicoon’. ELLE fashion news director Anna Slowey zei: “Is ze een stijlicoon net als Kate Moss? Absoluut niet. Staat ze in de publieke belangstelling? Gaan mensen bezeten raken van wat ze draagt, maakt niet uit wat het is? Ja.”

Auch!

Benieuwd naar Kate’s outfits? Bekijk hier een aantal foto’s! Wat vinden jullie hiervan? Is Kate een trendsetter of een trendvolger?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties