0

Amsterdam – Allegra Versace, de dochter van miss Donatella, sprak onlangs in een interview met de Italiaanse La Repubblica openhartig over haar strijd met anorexia.

De 25-jarige steenrijke jongedame, die 50 procent van het Versace vermogen erfde toen zij slechts 18 jaar was, is al geruime tijd bezig aan de weg te timmeren in de mode-industrie en brengt steeds vaker tijd door in de studio. Hoewel ze al jaren in behandeling is voor haar anorexia, heeft zij nog steeds moeite de ziekte te verslaan.

“Ik zie mijn periode van behandeling als mijn ‘afwezigheidsjaar’,” vertelt ze aan het blad. “Ik was helemaal verloren in gedachten en kon niet goed omgaan met de realiteit. Ik sloot mijn ogen overal voor. Ik wilde niet herkend worden en ik wilde gewoon proberen om aan mezelf te werken. Alleen kon ik niet ontsnappen omdat ik nou eenmaal onderdeel ben van de Versace familie.”, aldus Allegra.

Het is bijzonder dat de jonge ontwerpster spreekt over haar ziekte, omdat de familie dit onderwerp in interviews vaak wilt vermijden. Wij hopen voor haar dat ze er een dezer dagen bovenop komt en gezond aan de slag kan om haar doelen te verwezenlijken.

Allegra met haar wereldberoemde mama Versace.

Jaren van behandeling lijken de jonge Allegra nog steeds niet te hebben geholpen haar ziekte te verslaan

(www.huffingtonpost.com)

(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties