0

Amsterdam – Zit je deze zomer toevallig op een terras te genieten van de zon? Maak dan even snel een foto van jezelf. Want alleen daarmee maak jij kans op een Ray-Ban zonnebril, een abonnement op ELLE, een zonnebrandpakket van Rituals of een diner voor twee op een van deze zonnige terrasjes.

Het is echt te makkelijk voor woorden. Je hoeft alleen maar neer te struinen op een van de terrassen van Café Mokum, Neva, Hotel Arena of Stanislavski. Onder het genot van een glas rosé (cola-light mag ook hoor) maak je leuke kiekjes van jouw zwoele zomeravond. Je voegt het terras vervolgens toe op Facebook en tagt hen hierin.

Stanislavski

Stanislavski

Waar kun je allemaal terecht?
1. Café-Restaurant Stanislavski in de Stadsschouwburg heeft een fantastisch uitzicht over het Leidseplein, waar je kunt genieten van oesters met een glas prosecco www.facebook.com/restaurantstanislavski.

Café Mokum

Café Mokum

2. Café Mokum is een hidden treasure. Het museumcafé van het Amsterdams Museum ligt in een klein binnenplaatsje, een oase midden in de drukte van de stad www.facebook.com/cafemokum.

3. Café-Restaurant Neva in Hermitage, ligt aan de Amstel tussen Carré en de Stopera. Neva heeft naast de jongste Michelin chef van Nederland ook een prachtig, zonnig terras www.facebook.com/cafeneva.

Hotel Arena

4. Hotel Arena heeft een supermooi terras, gelegen aan het Oosterpark. Het grote terras heeft superfijn meubilair, waar je kunt genieten van de internationale menukaart en fijne deuntjes op de achtergrond www.facebook.com/hotelarena.

(Ramona van Leeuwaarde)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties