0

Puma Amsterdam – op 5 oktober zal de bioscoopsensatie Fame voor Nederland in premiere gaan. Hierbij zullen vele BN’ers en prominente mensen uit de danswereld aanwezig zijn!

Verwacht wordt dat deze film een compleet nieuwe generatie jongeren zal aansporen het beste uit zichzelf te halen op het gebied van dans! Dit is voor PUMA dan ook de aanleiding om op zoek te gaan naar nieuw Nederlands danstalent. Interested? Upload dan nu jouw dansvideo waarop jij je beste dance moves laat zien en geef de weg naar roem een vliegende start!

Vanaf nu is de website www.generationfame.nl/puma de place to be voor iedereen die zijn minute of fame wil claimen. Eindelijk eens geen lange wachtrijen voor theater en geen zenuwslopende uren voor de deur naar de auditieruimte! Wat je kunt winnen? Een plaats in de Puma Dance Crew die tijdens de grootse Fame filmpremière op 5 oktober op zal treden.

De bezoekers van de site kunnen stemmen op de beste dansers, door een stem uit te brengen maken ze kans op vette prijzen. Ben jij één van die dansers met de meeste stemmen op de website? Dan wordt je sowieso uitgenodigd voor de auditiedag op 26 september, de overige deelnemers aan de auditiedag worden geselecteerd door PUMA friends Jan Kooijman en Roberto da Costa, beiden gerenommeerd danser én juryleden van het RTL5 programma ‘So You Think You Can Dance’. De tien beste dansers van die auditiedag vormen de PUMA Dance Crew. Tijdens de premiere zullen ze gehuld in de nieuwste Puma collectie de show stelen!

Ben je niet gezegend met danskwaliteiten maar wel een onwijze fan van Fame? Dan maak ook jij kans om bij dit evenement aanwezig te zijn door vanaf 7 september een product uit de PUMA collectie aan te schaffen bij Perry Sport.

Kijk voor meer informatie over Fame op www.generationfame.nl

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties