0

TOV SchetsenAmsterdam – Heb je er altijd al van gedroomd om je eigen stylish tas te ontwerpen? Dan is dit jouw kans om als gastontwerper op te treden voor TOV Essentials! Het magazine Glossy organiseert in samenwerking met het populaire Nederlandse merk Tov Essentials, de wedstrijd van het jaar…‘the design your own bag’ competitie!

De vijf beste ontwerpen worden gekeurd door een jury die absoluut niet mis is! Topmodel Yfke Sturm, hoofdinkoopster tassen van de Bijenkorf Esther Kamp, ultieme fashionista Nikki Plessen, hoofdreacteur van de Glossy Robert van der Sanden,  Sahrissa Lingg Creative director van Tov Essentials en Beautycoach Thijs Willekes zullen jouw ontwerp onder de loep nemen en beslissen of jij degene bent die tot de top vijf behoort! Vervolgens kiezen de Glossy-lezeressen hun favourite design en bepalen zij uiteindelijk wie als er als winnaar uit de bus komt!
TOV Tiffany ToteVanaf dan zal het balletje gaan rollen en zal jouw tas geproduceerd worden in het Italiaanse atelier van Tov Essentials. In Maart 2010 zal uiteindelijk jouw eerste eigen ontwerp op feestelijke wijze worden gepresenteerd. Jouw tas zal vervolgens als limited edition verkocht worden op speciaal geselecteerde verkooppunten door heel Nederland! Gaat hier mee jouw wens in vervulling en ben je mans genoeg voor het kritische jury commentaar?

Kijk dan nu op www.tovessentials.com en design your own bag!

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties