0

Amsterdam – Wat is de meest stijlvolle check-in ter wereld? Voor de lancering van de nieuwe PRADA phone by LG 3.0 gaat LG de meest stijlvolle check-ins ter wereld in kaart brengen. Om de locaties te bepalen, is er een jury samengesteld van BN’ers die die zich in hun vak dagelijks bezighouden met stijl. Deze jury bestaat uit Lieke van Lexmond (actrice & presentatrice), Carli Hermes (Nederlands bekendste modefotograaf) en Casper Reinders (oprichter van o.a. Jimmy Woo).

Om de meest stijlvolle check-ins te bepalen heeft de jury echter hulp nodig. Daarom kan iedereen via de facebook pagina stemmen op zijn of haar favoriete checkin. Op een speciale actiepagina staat een longlist van 40 stijlvolle check-in’s, bestaande uit bars, restaurant, clubs en hotels. Facebookend Nederland heeft tot 27 januari de tijd om mede te bepalen wat de meest stijlvolle hotspot is om in te checken. En met hun stem maken deelnemers kans op de nieuwste PRADA phone by LG.

Maar dat is nog niet alles. Op woensdag 1 februari wordt tijdens de officiele lancering van de stijlvolle telefoon de meest stijlvolle check-in ter wereld bekend gemaakt door de jury. Na deze dag gaat het vervolg van de campagne van start en maakt men via Facebook ook echt kans in te checken op de meest stijlvolle hotspots ter wereld. De top 20 van de meest stijlvolle locaties wordt gepubliceerd op facebook. Door in te checken op één van deze locaties, maken deelnemers ook daadwerkelijk kans om een stijlvolle check-in te winnen.

Wat vind jij de meest stijlvolle check-in?

Aanleiding voor deze actie is deze nieuwe must-have smartphone, die onlangs werd onthuld. De langverwachte telefoon combineert het beste in stijl en functionaliteit met als resultaat LG’s meest stijlvolle smartphone. Met deze stijlvolle smartphone zie je er niet alleen goed uit dankzij het design en het beste scherm, maar opent ook deuren naar de meest stijlvolle hotspots ter wereld.

www.checkinwithstyle.nl

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties