0

Amsterdam – Een tijdje geleden konden we jullie het eerste beeld laten zien van Kim Feenstra voor SuperTrash. Het model droeg kleding in neonkleuren en haar huid heeft een bruin kleurtje. Nu is er ophef ontstaan omdat het model te getint zou zijn en daardoor niet een goed voorbeeld zou geven aan jonge mensen.

Kim is boos en laat iedereen duidelijk via Twitter weten hoe ze over de kritiek denkt: “FF serieus! Wat een gedoe over de campagne van SuperTrash dat ik te bruin ben! Zijn sommige mensen dan zo stom om t vergeten dat je door make-up, belichting, nabewerking van foto’s en het dragen van neon kleuren bruiner lijkt dan je bent?”

“Er zijn belangrijkere dingen in de wereld dan je druk te maken over hoe bruin Kim Feenstra is in de nieuwe campagne van Supertrash! Alsof ik zo bruin ben elke dag van m’n leven. Dat het een illusie zou moeten wekken dat alle vrouwen opeens bruin zouden moeten zijn is al helemaal vergezocht!”

“Maar omdat ik het zogenaamd zou moeten goedkeuren hier mijn ‘mening’ Ga lekker onder de zonnebank, ga 24/7 in de zon, trek een oranje bikini aan en zorg dat Shownieuws een item over je maakt! Wat een MOTHERFUCKING BULLSHIT!”

Kim is zelf wel heel blij met de campagne, want ze twittert tot slot: “@SuperOJ Ik ben heel trots op de campagne en vind het heel mooi! Fuck what they think…...”

Bekijk de beelden van de SuperTrash campagne hieronder. Wat vinden jullie?

www.supertrash.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties