0

NEW COMEBACK Opzoek naar je vliegtuigbanden!Amsterdam – Vroeger hadden we ze allemaal, want had je ze niet, dan hoorde je er absoluut niet bij! Nu zijn we al een aantal generaties verder en hebben we er niet meer naar omgekeken, maar graai maar weer heel diep in je kast of koop nieuwe want Palladium is terug!

Tijdens de opening van de nieuwe winkel ‘Size’ in Londen werd de nieuwe ‘exploreguide’ gelanceerd samen met een documentaire ‘Palladium’s London Pirate Radio’ waarin het reclamebureau van Vice Magazine in de rol kroop van een moderne ‘explorer’, waarbij ze in Londen alle daken afstruinden opzoek naar het fenomeen ‘pirate radio’. Aangezien de illigale muziekgoeroes zich door de hele stad bevinden is dit een groot geheim. Je kan de London Pirate Radio beluisteren op www.palladiumboots.com.

Palladium werd in 1920 opgericht en was toendertijd een grote naam in de vliegtuigindustrie, omdat het bedrijf toen nog banden maakte voor vliegtuigen. In 1947, direct na de Tweede Wereldoorlog, besloot het bedrijf hun canvas en rubber expertise te gebruiken om een schoen te ontwikkelen die net zo hard was als de vliegtuigbanden. De palladium was ontstaan! Krijg je al jeugdkriebels? Koop dan snel je nieuwe Palladiums!

www.palladiumboots.com

(Lucie Hoopman)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties