0

Amsterdam – Agyness Deyn is terug in modeland. Het Britse topmodel staat in de meinummer van Vogue UK. Het is haar eerste verschijning in het magazine sinds twee jaar. De fotoshoot is gehouden in een woestijn in Namibië.

Afgelopen jaar heeft ze gespeeld in een aantal korte films en ze vertelt in het interview met Vogue dat ze nog een aantal projecten heeft lopen. Naast haar modellencarrière wil ze dus ook nog blijven acteren. In februari 2010 maakte ze haar filmdebuut in de film ‘Mean to me’. Het is een stijlvolle, amuserende film die zich afspeelt in 1930. De film duurt slechts twintig minute,n maar desondanks heeft Deyn de smaak te pakken gekregen. Ook speelde ze in ‘Acid burn’ waar ze een student speelt die niet genoeg kan krijgen van het uitgaansleven.

Agyness' shoot voor de Britse Vogue

Het model is duidelijk van haar leven aan het genieten. Ze doet wat ze leuk vind. Niet alleen op het gebied van haar carrière maar ook in haar privéleven. Zo laat Agyness Vogue weten dat ze het heerlijk vindt om in haar eentje op stap te gaan: “Ik ben nu single voor ongeveer achttien maanden en ik geniet er enorm van. Het is voor mij een kans om uit te zoeken wat ik wil in het leven en om er achter te komen met wie ik de rest van mijn leven wil zijn.” De rest van het interview vind je in de Britse Vogue.

www.vogue.co.uk

(Anne Rutte)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties