0

Amsterdam – Het was een drukke maandag gisteren voor Ilja Visser. De ontwerpster presenteerde namelijk niet één, maar twee nieuwe collecties aan de Amsterdamse modewereld. En natuurlijk waren beide collecties, zoals we dat van haar gewend zijn, om te smullen!

De Ilja Couture AW11/12 collectie, genaamd Pluche, is geïnspireerd op de wereld van politici en formaliteiten. De interpretatie van de dagelijkse routine van het debatteren van politici staan centraal en vormen zo een collectie met een ironische knipoog naar deze serieuze wereld. De stukken ogen bijna sprookjesachtig mooi en de modellen zagen er prachtig uit!

Ilja Visser couture, we love it!

Veel volume en lichte tinten domineren de collectie.

Maar we zijn natuurlijk ook gek op zwart. Mogen we deze jurk aan, pretty please?

Naast de couture presentatie liet Ilja Visser ook de nieuwe Ready to Fish collectie zien, genaamd Desolation. De nieuwe SS2012 collectie werd geshowd in de showroom aan de Amsterdamse winkel van Visser. Voor deze collectie dient de film Paris, Texas als inspiratiebron. Wij vielen als een blok voor de mannelijke rauwheid en uitgesproken vrouwelijkheid die een groot deel van de collectie vormen!

We are Ready to Fish!

Leuke basics in de perfecte kleuren domineren de Ready to Fish collectie.

Deze broek vonden wij ontzettend leuk! Heerlijk fris voor de zomer!

Wat vind jij van deze nieuwe collecties? Hebben of niet?

www.iljavisser.nl

(Beeld: Team Peter Stigter)
(Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties